skip to Main Content

Verhuisbedrijf Tiel

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Nibon Verhuizingen is uw verhuizer in Tiel

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verhuizen in Tiel? Schakel dan direct verhuisbedrijf Nibon in als uw snelle en zorgvuldige verhuizer. Als verhuisbedrijf hebben we bijzonder veel ervaring en expertise op dit gebied. Of u nu verhuist omdat u een nieuwe huur- of koopwoning heeft gevonden, of omdat u naar een verzorgingstehuis gaat. Onze professionals verhuizen uw gehele inboedel met zorg en precisie. Lees snel verder wat wij als verhuisbedrijf in Tiel voor u kunnen betekenen of neem gerust contact met ons op.

verhuisdozen voor particuliere verhuizing in Tiel

Werkzaamheden verhuisbedrijf

Bij elke verhuizing in Tiel zetten we als verhuisbedrijf uw wensen op de eerste plaats. We nemen dan ook de zorg van het gehele verhuisproces op ons. Dat scheelt u veel stress en gedoe. We verhuizen uw inboedel dan ook met optimale zorg naar de plaats van bestemming. Heeft uw te verlaten woning schoonmaakwerk of reparaties nodig? Ook dat doen we met alle plezier uiterst vakkundig voor u. Bij al onze werkzaamheden hanteren we eerlijke prijzen die we vanaf het begin duidelijk naar u communiceren. U komt bij ons verhuisbedrijf in Tiel dus niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Onze tarieven

Wij kunnen u voor uw particuliere verhuizing diverse tarieven aanbieden op basis van uw wensen.

Kiest u voor een 21m3 vrachtwagen, dan zijn de tarieven:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Verhuizer laadt verhuiswagen in voor Nibon verhuisbedrijf in Tiel

Al onze verhuiswagens zijn uitgerust met verpakkingsmaterialen, verhuisdekens en transportmiddelen. De minimale afname voor bovengenoemde tarieven omvat 3 uur. Het is ook mogelijk om een grotere verhuiswagen of een groter team in te schakelen. Wij hanteren een werktarief van € 45,00 per uur en een inpaktarief van € 45,00 per uur. Voor zaterdagen en verhuizingen na 18:00 uur betaalt u een toeslag van 30%. Voor de zondagen geldt een toeslag van 75%.

Uw spullen goed terecht

Als verhuisbedrijf verhuizen we al uw gewenste spullen naar uw nieuwe woning binnen of buiten Tiel. Zijn er spullen die u niet mee wilt nemen? Dan brengen wij die met alle plezier naar een goede bestemming naar wens. Denk hierbij aan goede doelen of bijvoorbeeld kringloopwinkels. Zijn er spullen niet meer bruikbaar? Dan zorgen we ervoor dat deze milieuvriendelijk worden vernietigd. Zo weet u zeker dat we als verhuisbedrijf ervoor zorgen dat al uw spullen in Tiel goed terechtkomen.

Voordelen van Nibon

Door ons in Tiel als uw verhuisbedrijf in te schakelen, weet u zeker dat al uw spullen zorgvuldig worden verhuisd. Kies voor ons als uw verhuizer en reken op de volgende extra voordelen:

  • Geen voorrijkosten: eerste 60 km vrij
  • Nette, respectvolle verhuizers
  • Scherpe prijzen zonder verborgen kosten
  • Gratis verhuisdozen in diverse maten

Schakel ons in voor uw verhuizing in Tiel

Gaat u verhuizen in Tiel? Kies dan voor de professionals van verhuisbedrijf Nibon. Wij ontzorgen u gedurende het hele traject. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij snel bij u langs kunnen komen voor een intakegesprek. Bel:
06-81275731 of mail ons op info@nibonverhuizingen.nl. Uw verhuizing in Tiel wordt optimaal door Nibon Verhuizingen geregeld.

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug