skip to Main Content

Verhuizing Uden

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Vakkundige hulp met uw verhuizing in Uden

Snel vakkundige hulp nodig van een verhuisbedrijf in Uden? Bel verhuisbedrijf Nibon voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in verhuizingen en ontruimingen. Gaat u verhuizen, dan kan dit om diverse redenen zijn. U heeft misschien een huis gekocht, betrekt een ander huurhuis of gaat naar een verzorgingshuis. Onze vakmensen zorgen er in elk geval dat uw inboedel snel en op een zorgvuldige wijze naar uw nieuwe woning wordt gebracht. U kiest van tevoren uit welke spullen u wel of niet wilt behouden. Hierna wordt gestart met de verhuizing. Zijn uw spullen niet meer gewenst, dan brengen wij ze naar een goede bestemming. Wij hebben contacten met diverse goede doelen en kringloopwinkels, maar kunnen onbruikbare goederen ook naar de afvalverwerker brengen.

Wij vertellen u graag wat ons verhuisbedrijf voor u kan betekenen bij uw verhuizing in Uden.

Werkwijze van ons verhuisbedrijf

Bij uw verhuizing in Uden kunt u ervan uitgaan dat uw wensen centraal staan. Wij ontzorgen u geheel. Dit betekent dat wij uw inboedel zorgvuldig en op een strategische wijze naar de nieuwe woning vervoeren. Zo kunnen wij de schoonmaak van uw oude woning op ons nemen, reparatiewerkzaamheden en andere taken uitvoeren. Wij hanteren hiervoor enkel eerlijke prijzen. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij demonteren de inboedel en verpakken deze in onze gratis meegeleverde verhuisdozen. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en de eerste 60 km zijn u geheel vrij. Wilt u meer weten? Dan komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen voor uw verhuizing met u door te nemen. Binnen 24 uur zult u dan een offerte op maat van ons ontvangen. Zet ook onze experts in voor uw verhuizing in Uden en ervaar het gemak dat dit met zich meebrengt.

Verhuizing Uden

Verhuisbedrijf Nibon helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Verhuizing in Uden

Tarieven van ons vehuisbedrijf

Voor uw verhuizing in Uden hanteren wij diverse tarieven. Onze prijzen zijn geheel afhankelijk van de opties die u kiest. Kiest u een 21m3 vrachtwagen, dan zijn de prijzen:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Onze verhuiswagens zijn geheel voorzien van transportmiddelen, verpakkingsmaterialen en verhuisdekens. U dient deze voor minimaal 3 uur af te huren. Hierbij kunt u ook de keuze maken voor een wat grotere verhuiswagen of groter verhuisteam.
Ons klustarief is € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 hanteren. Wenst u uw verhuizing na 18:00 uur of op de zaterdag te laten plaatsvinden? Dan betaalt u standaard een toeslag van 30%. Op zondagen geldt een toeslag van 75%.

Prijsbepaling verhuizer

De totale kosten worden aan de hand van diverse factoren berekend. Ons verhuisbedrijf kijkt naar de eventuele obstakels op de route, de bereikbaarheid van de woning en de grootte van uw huidige woning. Ook wordt gekeken of er trappen of liften zijn. We willen graag weten of u kwetsbare of zware meubels wenst te verhuizen en of er demontage benodigd is. Aan de hand van al deze informatie kunnen wij een eerlijke prijs voor uw verhuizing in Uden vaststellen.

Contact met verhuisbedrijf Nibon

Wenst u uw verhuizing in Uden zorgvuldig en snel te laten verlopen? Kies dan voor de professionals van verhuisbedrijf Nibon. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak met ons. Wij komen dan snel bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen via: 06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Kies voor Nibon Verhuizingen voor uw verhuizing in Uden!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug