skip to Main Content

Verhuizing Zevenaar

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Beste hulp bij uw verhuizing in of naar Zevenaar

Hulp gewenst van ons verhuisbedrijf bij uw verhuizing in of naar Zevenaar? Bel verhuisbedrijf Nibon voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Wij zijn een bedrijf dat met de jaren veel ervaring heeft opgebouwd in verhuizingen en ontruimingen. Een verhuizing kan diverse redenen hebben. U verhuist naar een koophuis, een nieuw huurhuis of een verzorgingshuis. De professionals van verhuisbedrijf Nibon kunnen uw inboedel snel naar uw nieuwe onderkomen brengen. U bepaalt zelf welke spullen u wel of niet wenst te behouden, waarna wij een start maken met de verhuizing. Spullen die u niet meer wenst, zullen naar goede doelen, kringloopwinkels of de afvalverwerker worden gebracht.

Bent u benieuwd wat wij bij uw verhuizing in Zevenaar voor u kunnen betekenen? Lees dan verder voor meer informatie.

Werkzaamheden ons verhuisbedrijf

Tijdens uw verhuizing in Zevenaar kunt u erop rekenen dat wij uw wensen voorop stellen. Indien nodig, ontzorgen wij u geheel. Wij vervoeren niet alleen uw inboedel snel naar uw nieuwe bestemming, maar we kunnen ook uw huidige woning schoonmaken, reparaties uitvoeren of andere werkzaamheden verrichten. Wij bieden u vooraf een eerlijke prijs, zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Onze experts demonteren uw inboedel en zullen deze in de gratis meegeleverde verhuisdozen inpakken. De eerste 60 km komen voor onze rekening. Wenst u meer informatie? Maak dan een afspraak, zodat wij vrijblijvend bij u langs kunnen komen om uw wensen door te spreken. U ontvangt naderhand binnen 24 uur een offerte van ons. Schakel onze experts in voor uw verhuizing in Zevenaar en maak de keuze voor gemak.

Verhuizing Zevenaar

Verhuisbedrijf Nibon helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Verhuizing in Zevenaar

 Prijzen verhuisbedrijf Nibon

Wij hebben u diverse prijzen en opties te bieden voor uw verhuizing in Zevenaar. Hoeveel u betaalt is geheel afhankelijk van de door u gekozen opties. Voor een 21m3 vrachtwagen gelden de volgende tarieven:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Ook goed om te weten, is dat onze verhuiswagens allen verpakkingsmiddelen, verhuisdekens en transportmiddelen ter beschikking hebben. Deze dient u echter wel voor minimaal 3 uur af te nemen. Wenst u een grotere verhuiswagen of groter team? Ook dat is mogelijk. Ons klustarief bedraagt € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 hanteren. Voor een verhuizing op zaterdag of na 18:00 betaalt u een toeslag van 30%. Op zondag geldt er een toeslag van 75%.

De totale prijs berekenen wij aan de hand van meerdere factoren. Wij bekijken de bereikbaarheid van uw woning, of er obstakels op de route zijn en of er trappen of liften in de woning aanwezig zijn. Verhuist u kwetsbare of zware meubels? Ook dit willen wij graag weten, evenals of er demontage benodigd is. Hebben wij eenmaal deze informatie in kaart, dan kunnen wij snel een eerlijke prijsberekening maken voor uw verhuizing in Zevenaar.

Contact met verhuisbedrijf Nibon

Wilt u uw verhuizing in Zevenaar ook volledig verzorgd hebben? Maak dan de keuze voor Nibon Verhuizingen. Als u vandaag nog contact met ons opneemt, kunnen wij al spoedig vrijblijvend bij u langskomen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Kies voor een volledige ontzorging voor uw verhuizing in Zevenaar, kies voor Nibon Verhuizingen.

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug