skip to Main Content

Particuliere verhuizing

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Uw particuliere verhuizing snel geregeld

Gaat u binnenkort verhuizen? Verhuisbedrijf Nibon is uw specialist in particuliere verhuizingen. Wij kunnen uw volledige verhuizing verzorgen. Of u nu in een appartement, huis of villa woont, onze vakmensen staan voor u klaar. Betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over enthousiaste verhuizers die uw inboedel snel en efficiënt verhuizen. Echte vakmensen met verstand van zaken. Wij zorgen ervoor dat uw verhuisdag zonder stress plaatsvindt. Hierbij is een goede voorbereiding zeker van belang. Voorafgaand zullen wij dan ook altijd een afspraak met u maken om uw wensen door te spreken, waarna wij een offerte op maat voor u maken. Wij vertellen u graag meer over hoe wij uw particuliere verhuizing verzorgen.

Particuliere verhuizing

Wat maakt onze particuliere verhuizing uniek?

Als verhuisbedrijf staan wij bekend om de scherpe prijzen die we voor een particuliere verhuizing hanteren. Van verborgen kosten is geen sprake. Wij verzorgen de totale verplaatsing van uw inboedel. Dit betreft eveneens het inpakken en de demontage van uw goederen. Hierbij krijgt u zelfs gratis verhuisdozen.

Bij ons betaalt u geen voorrijkosten. En de eerste 60 km zijn geheel vrij. Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, bieden wij u gratis een voorbespreking van de verhuizing aan. Nadien kunt u binnen 24 uur een offerte verwachten. Wij ontzorgen u niet alleen, maar wij staan ook voor een snelle en kwalitatieve service!

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Onze tarieven

Wij kunnen u voor uw particuliere verhuizing diverse tarieven aanbieden op basis van uw wensen. Kiest u voor een 21m3 vrachtwagen, dan zijn de tarieven:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

particuliere verhuizing

Al onze verhuiswagens zijn uitgerust met verpakkingsmaterialen, verhuisdekens en transportmiddelen. De minimale afname voor bovengenoemde tarieven omvat 3 uur. Het is ook mogelijk om een grotere verhuiswagen of een groter team in te schakelen. Wij hanteren een werktarief van € 45,00 per uur en een inpaktarief van € 45,00 per uur. Voor zaterdagen en verhuizingen na 18:00 uur betaalt u een toeslag van 30%. Voor de zondagen geldt een toeslag van 75%.

Hoe stellen wij het tarief samen?

De prijs van uw verhuizing is van diverse factoren afhankelijk. Zo kijken wij naar de grootte van uw inboedel en de bereikbaarheid van uw woonruimte. Is deze op loopafstand van de nieuwe woning gelegen? Zijn er trappen of liften aanwezig of obstakels op de route? Andere factoren zijn de indeling van uw woonruimte, of u kwetsbare meubels bezit en of u zware goederen wilt verhuizen. Wij kijken tevens naar de hoeveelheid demontage en montage die wij aan uw meubels verrichten. Uiteindelijk komen wij met u tot een eerlijke prijs voor uw particuliere verhuizing.

Zet een verhuisbedrijf in voor uw particuliere verhuizing

Wenst u ook een compleet verzorgde particuliere verhuizing? Schakel dan de professionals van Nibon Verhuizingen in. Na uw blijk van interesse komen wij spoedig bij u langs om de voorbereidingen voor uw verhuizing met u door te spreken. Neem vandaag nog contact met ons op via: 06-81275731 of mail ons via info@nibonverhuizingen.nl.
Uw compleet verzorgde particuliere verhuizing is in goede handen bij de professionals van verhuisbedrijf Nibon!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug