skip to Main Content

Verhuizing Elst

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Uw verhuizing in Elst snel geregeld door ons verhuisbedrijf

Kunt u hulp gebruiken bij uw verhuizing in Elst? Bel direct verhuisbedrijf Nibon in voor uw snelle doch zorgvuldige verhuizing. Wij zijn gespecialiseerd in zowel verhuizingen als ontruimingen. Daarbij beschikken wij over jarenlange ervaring. Gaat u verhuizen, dan kunnen hier diverse redenen voor zijn. U heeft een huis gekocht, verhuist naar een nieuw huurhuis of gaat naar een verzorgingshuis. Wat de reden ook is, bij ons kunt u rekenen op een snel doch zorgvuldig vervoer van uw inboedel naar de nieuwe locatie. Heeft u eenmaal gekozen welke spullen u wel of niet wilt behouden, dan maken wij een start met de verhuizing. Spullen die u niet meer wenst brengen wij altijd naar een goede bestemming, zoals goede doelen, kringloopwinkels of de afvalverwerking indien dit nodig is.

Graag vertellen wij u meer over wat wij bij uw verhuizing in Elst voor u kunnen betekenen.

De werkzaamheden van ons verhuisbedrijf

Bij uw verhuizing in Elst staan uw wensen voorop. Een gehele ontzorging bij uw verhuizing is mogelijk. Wij brengen uw inboedel altijd zorgvuldig en op een strategische wijze naar de nieuwe woning. Hierbij kunnen wij ook de oude woning schoonmaken, reparaties verrichten, alsmede andere werkzaamheden uitvoeren. Onze prijzen zijn helder en eerlijk. Van onverwachte extra kosten zal geen sprake zijn. Wij demonteren uw inboedel en kunnen deze voor u inpakken in de gratis verhuisdozen die wij bijleveren. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en de eerste 60 km zijn vrij. Indien u meer informatie wenst, kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen om uw wensen en mogelijkheden door te spreken. Binnen 24 uur ontvangt een vrijblijvende offerte van ons. Kies ook voor onze uitmuntende verhuisbedrijf en zet ons in voor uw verhuizing in Elst.

Verhuizing in Elst

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

verhuizing Elst

Kosten verhuizing in Elst

Elke verhuizing is weer anders en iedereen heeft weer andere wensen voor de hoeveelheid en type hulp bij verhuizen. Om deze reden komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Wilt u bijvoorbeeld alleen de grote meubelstukken verhuizen of wilt u een verhuizing inclusief inpakken, demonteren en monteren. Er is van alles mogelijk en daarom is het lastig om vooraf een prijs te bepalen. Bij het opstellen van een verhuizing offerte wordt er naar meerdere dingen gekeken, zoals: type woning, hoeveelheid kwetsbare spullen, bereikbaarheid, etc.

Na de acceptatie van de offerte komen wij ruim van te voren de verhuisdozen en inpakmaterialen bezorgen. Nadat we u geholpen hebben met de verhuizing komen wij uiteindelijk de verhuisdozen weer op uw nieuwe adres ophalen. Voor, na en tijdens de verhuizing communiceren we duidelijk met elkaar en is er altijd ruimte voor flexibiliteit.

Onze verhuiswagens zijn voorzien van verpakkingsmaterialen, verhuisdekens en transportmateriaal. Een verhuiswagen dient u voor minimaal 3 uur af te nemen. U kunt tevens kiezen uit een grotere verhuiswagen of groter team. Wij hebben een klustarief van € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 rekenen. Wilt u graag op zaterdag of na 18:00 uur verhuizen? U betaalt dan een toeslag van 30%, op zondag is dat 75%. Wij berekenen de totaalprijs aan de hand van diverse factoren.

We bekijken de grootte van de inboedel, of er obstakels op de route zijn en de bereikbaarheid van de woning. Ook wordt gekeken of er liften of trappen zijn. Andere factoren voor de prijs zijn of u kwetsbare of zware meubels verhuist en tot hoeverre uw meubels moeten worden gedemonteerd. Hebben wij dit alles op een rijtje gezet, dan kunnen wij een eerlijke totaalprijs rekenen voor uw verhuizing in Elst.

Contact met Verhuisbedrijf Nibon

Wenst u uw verhuizing in Elst zorgeloos en snel te laten verlopen? Draag deze dan over aan Nibon Verhuizingen. Neem contact met ons op voor een afspraak, zodat wij spoedig (en vrijblijvend) bij u langs kunnen komen voor het bespreken van de mogelijkheden. Bel:
06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Uw verhuizing in Elst is snel geregeld met de service van Nibon Verhuizingen!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug