skip to Main Content

Verhuizing Wageningen

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Verhuisbedrijf nodig in Wageningen

Gaat u in of naar Wageningen verhuizen? Verhuisbedrijf Nibon verzorgt uw snelle en vakkundige verhuizing. Wij hebben jaren ervaring in zowel verhuizingen als ontruimingen.

Bij elke soort verhuizing kunnen onze experts uw inboedel snel naar de nieuwe locatie vervoeren. Voorafgaand bepaalt u welke meubels u wel of niet wenst te behouden. Hierna beginnen wij met de verhuizing. Goederen die weg mogen, brengen wij naar de kringloopwinkel, het goede doel of de afvalverwerker. Wilt u weten wat wij zoal doen wij uw verhuizing in of naar Wageningen? Dat leggen wij u hieronder graag uit.

Verhuizing Wageningen

Diensten verhuisbedrijf in Wageningen

Bij uw verhuizing in Wageningen kunt u er altijd vanuit gaan dat wij uw wensen centraal stellen. Wij verhuizen uw inboedel naar uw nieuwe woonplek en kunnen tevens uw oude woning bezemschoon opleveren. Ook zijn wij inzetbaar voor reparaties. Wij stellen vooraf de prijs vast, waardoor u duidelijkheid heeft over de prijs. Uw inboedel kunnen wij geheel demonteren en inpakken, wat wij doen in onze gratis verhuisdozen die in ons dienstenpakket zijn inbegrepen. De eerste 60 km staan u geheel vrij en u betaalt geen voorrijkosten. Wenst u meer te weten? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons verhuisbedrijf, zodat wij snel met u in gesprek kunnen gaan om uw verhuizing voor te bereiden. Uw offerte ligt dan binnen 24 uur op de mat.

Verhuisbedrijf Nibon helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Opties en tarieven verhuisbedrijf Nibon

Ons verhuisbedrijf in Wageningen biedt diverse opties en prijzen aan. Wat u betaalt, hangt geheel af van de door u gekozen opties. Kiest u een 21m3 vrachtwagen, dan is er sprake van de volgende tarieven:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Verhuizing in Wageningen

Al onze wagens beschikken over transportmiddelen, verhuisdekens en andere middelen om de verhuizing soepel te laten verlopen. Heeft u behoefte aan een grotere verhuiswagen of groter team? Dat is tevens een mogelijkheid. Ons klustarief betreft € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 hebben vastgesteld. Wilt u op zaterdag verhuizen of na 18:00 uur? U betaalt dan standaard een toeslag van 30%. Op zondag is dat 75%. Wij berekenen de prijs voor uw verhuizing aan de hand van verschillende factoren.

Wij bekijken of uw nieuwe woning goed bereikbaar is (geen obstakels op de route) en of er trappen of liften aanwezig zijn. Ook is het van belang om door te geven of u zware of kwetsbare meubels wenst te verhuizen. Dit zodat wij een eerlijke prijs kunnen samenstellen.

Hebben wij eenmaal al deze informatie in kaart gebracht, dan kunnen wij heel eenvoudig een goede prijs voor uw verhuizing in Wageningen aan u bieden.

Contact met verhuisbedrijf Nibon

Wenst u ook de expertise van onze verhuizers in te zetten voor uw verhuizing in Wageningen? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van Nibon Verhuizingen en laat u geheel ontzorgen. U kunt ons bellen via het volgende nummer:
06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Met Nibon Verhuizingen is uw verhuizing in Wageningen snel voor elkaar!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug