skip to Main Content

Verhuisbedrijf Beneden-Leeuwen

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Nibon Verhuizingen: voor verhuizen in Beneden-Leeuwen

Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing in Beneden-Leeuwen? Schakel meteen de expertise van Nibon Verhuizingen in, uw betrouwbare partner voor vlotte en zorgvuldige verhuizingen. Onze jarenlange ervaring en vakkundigheid stellen u gerust, ongeacht of u naar een nieuwe woning verhuist of naar een verzorgingstehuis gaat. Onze professionals verhuizen uw complete huisraad met grote zorg en nauwkeurigheid. Lees hieronder meer over wat wij als verhuisbedrijf in Beneden-Leeuwen voor u kunnen betekenen of neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Particuliere verhuizing

Wat wij doen als verhuizer

Bij elke verhuizing van of naar Beneden-Leeuwen staan uw wensen bij ons verhuisbedrijf uiteraard op nummer 1. Aan uw verhuizing heeft u feitelijk geen omkijken. We verhuizen uw huisraad met optimale zorg naar de plaats van bestemming. Zijn er in uw oude woning nog reparaties nodig? Die verzorgen wij ook graag voor u. Bij al onze werkzaamheden kunt u rekenen op eerlijke tarieven die duidelijk met u worden afgestemd. Bij ons verhuisbedrijf komt u in Beneden-Leeuwen niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Onze tarieven

Wij kunnen u voor uw particuliere verhuizing diverse tarieven aanbieden op basis van uw wensen. Kiest u voor een 21m3 vrachtwagen, dan zijn de tarieven:

  • 1 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Nibon Verhuizingen

Al onze verhuiswagens zijn uitgerust met verpakkingsmaterialen, verhuisdekens en transportmiddelen. De minimale afname voor bovengenoemde tarieven omvat 3 uur. Het is ook mogelijk om een grotere verhuiswagen of een groter team in te schakelen. Wij hanteren een werktarief van € 45,00 per uur en een inpaktarief van € 45,00 per uur. Voor zaterdagen en verhuizingen na 18:00 uur betaalt u een toeslag van 30%. Voor de zondagen geldt een toeslag van 75%.

Uw huisraad is bij ons verhuisbedrijf in goede handen

Nibon Verhuizingen verhuist al uw bezittingen naar uw nieuwe locatie in Beneden-Leeuwen. Indien er spullen zijn die u niet wilt meenemen, brengen wij deze met plezier naar een geschikte bestemming naar uw keuze, zoals goede doelen of kringloopwinkels. Voor spullen die niet meer bruikbaar zijn, zorgen wij ervoor dat ze op een milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd. Zo bent u er zeker van dat al uw bezittingen op verantwoorde wijze worden behandeld.

Voordelen van Nibon

Als u ons voor uw verhuizing naar of van Beneden-Leeuwen als uw verhuisbedrijf inschakelt, weet u zeker dat al uw spullen zorgvuldig worden verhuisd. Kies voor ons als uw verhuizer en u kunt rekenen op de volgende voordelen:

  • Geen voorrijkosten: eerste 60 km vrij
  • Nette, respectvolle verhuizers
  • Scherpe prijzen zonder verborgen kosten
  • Gratis verhuisdozen in diverse maten

Schakel ons in voor uw verhuizing in Beneden-Leeuwen

Als u binnenkort gaat verhuizen naar of van Beneden-Leeuwen, vertrouw dan op de professionals van Nibon Verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen uit handen gedurende het hele verhuisproces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek. Bel ons op 06-81275731 of stuur een e-mail naar info@nibonverhuizingen.nl. Met Nibon Verhuizingen wordt uw verhuizing in Beneden-Leeuwen netjes voor u in orde gemaakt.

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug