skip to Main Content

Verhuisbedrijf Ochten

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Nibon Verhuizingen helpt u verhuizen in Ochten

Bent u op zoek naar een verhuizer in Ochten? Huur dan meteen verhuisbedrijf Nibon in om u te helpen met uw verhuizing. Als verhuisbedrijf hebben we erg veel ervaring en expertise in deze branche. Of u nu verhuist omdat u een nieuwe koop- of huurwoning heeft gevonden, of omdat u naar een verzorgingstehuis gaat. Onze specialisten verhuizen uw gehele inboedel met zorg en precisie. Lees snel verder wat wij als verhuisbedrijf in Ochten voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op.

Particuliere verhuizing

Taken van ons verhuisbedrijf

Bij elke verhuizing in Ochten zetten we als verhuisbedrijf uw wensen voorop. We nemen dan ook de zorg voor het complete verhuisproces op ons. Dat scheelt u een hoop stress en moeite. We verhuizen uw inboedel dan ook met de uiterste zorg naar de plaats van bestemming. Heeft uw te verlaten huis schoonmaakwerk of reparaties nodig? Ook dat doen we graag erg vakkundig voor u. Bij al onze werkzaamheden hanteren we eerlijke prijzen die we vanaf het begin duidelijk naar u communiceren. Zo zorgt ons verhuisbedrijf ervoor dat u in Ochten precies weet waar u aan toe bent.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Onze tarieven

Wij kunnen u voor uw particuliere verhuizing diverse tarieven aanbieden op basis van uw wensen. Kiest u voor een 21m3 vrachtwagen, dan zijn de tarieven:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Nibon Verhuizingen laadt verhuiswagen in voor verhuisklus in Ochten

Al onze verhuiswagens zijn uitgerust met verpakkingsmaterialen, verhuisdekens en transportmiddelen. De minimale afname voor bovengenoemde tarieven omvat 3 uur. Het is ook mogelijk om een grotere verhuiswagen of een groter team in te schakelen. Wij hanteren een werktarief van € 45,00 per uur en een inpaktarief van € 45,00 per uur. Voor zaterdagen en verhuizingen na 18:00 uur betaalt u een toeslag van 30%. Voor de zondagen geldt een toeslag van 75%.

Uw eigendommen op hun plaats

Als verhuisbedrijf verhuizen we al uw eigendommen naar uw nieuwe woning binnen of buiten Ochten. Zijn er spullen die u niet meer wil? Dan brengen we die graag naar een goede bestemming naar wens. Denk hierbij aan goede doelen of bijvoorbeeld kringloopwinkels. Zijn er spullen niet meer te gebruiken? Dan zorgen we ervoor dat deze milieuvriendelijk worden vernietigd. Zo weet u zeker dat we als verhuisbedrijf ervoor zorgen dat al uw spullen in Ochten op een verantwoorde manier goed terechtkomen.

Voordelen van ons verhuisbedrijf

Door ons in Ochten als uw verhuisbedrijf in te huren, bent u ervan verzekerd dat al uw spullen zorgvuldig worden verhuisd. Ga voor ons als uw verhuizer en ben verzekerd van het volgende:

  • Geen voorrijkosten: eerste 60 km vrij
  • Nette, respectvolle verhuizers
  • Scherpe prijzen zonder verborgen kosten
  • Gratis verhuisdozen in diverse maten

Wij regelen uw verhuizing in Ochten

Gaat u verhuizen in Ochten? Kies dan voor de specialisten van verhuisbedrijf Nibon. Wij ontzorgen u gedurende het complete proces. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij snel bij u langs kunnen komen voor een intakegesprek. Bel:
06-81275731 of mail ons op info@nibonverhuizingen.nl. Uw verhuizing in Ochten wordt door Nibon Verhuizingen uitstekend verzorgd.

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug