skip to Main Content

Verhuizing Velp

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Vakkundige hulp bij uw verhuizing in Velp

Wenst u vakkundige hulp van een verhuisbedrijf bij uw verhuizing in Velp? Bel direct verhuisbedrijf Nibon voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Wij beschikken over jarenlange ervaring in verhuizingen en woningontruimingen. Een verhuizing kan diverse redenen hebben. Zo kan het zijn dat u een huis heeft gekocht, wilt verhuizen naar een nieuw huurhuis of naar een verzorgingshuis gaat. Bij ons kunt u er in elk geval op rekenen dat uw inboedel snel en zorgvuldig naar de nieuwe locatie wordt vervoerd. Van tevoren kiest u welke spullen u wel of niet wilt behouden, waarna wij starten. Spullen die niet meer gewenst zijn, brengen wij altijd naar een goede bestemming. Zo brengen wij deze naar goede doelen, de kringloopwinkel of de afvalverwerking als de spullen niet meer kunnen worden gebruikt.

Hieronder leest u meer over wat wij bij u in Velp als verhuizer voor u kunnen doen.

Onze werkzaamheden als verhuisbedrijf

Uw wensen staan centraal bij uw verhuizing in Velp. Wij kunnen u dan ook geheel ontzorgen als verhuisbedrijf, waarbij wij uw inboedel strategisch en zorgvuldig naar de nieuwe woning vervoeren. We kunnen de schoonmaak van de oude woning verzorgen, reparatiewerkzaamheden verrichten en andere werkzaamheden uitvoeren. Hierbij hanteren wij alleen eerlijke en duidelijke prijzen. U krijgt niet te maken met onverwachte kosten. Uw inboedel wordt door ons gedemonteerd en in de gratis verhuisdozen die wij leveren ingepakt. Voorrijkosten betaalt u niet en de eerste 60 km zijn geheel vrij. Wenst u meer informatie? Graag komen wij dan vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen door te nemen. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte op de mat. Schakel ook onze verhuis professionals in voor uw verhuizing in Velp en kies voor gemak!

Verhuizing Velp

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Verhuizing in Velp

Onze tarieven

Wij bieden diverse tarieven aan voor uw verhuizing in Velp, afhankelijk van uw wensen.

Bij de keuze voor een 21m3 vrachtwagen, gelden de volgende tarieven:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Al onze verhuiswagens hebben de nodige verhuisdekens, verpakkingsmaterialen en transportmiddelen ter beschikking. Deze wagen dient u voor minimaal 3 uur af te nemen, waarbij u ook voor een groter team of grotere verhuiswagen kunt kiezen.
Wij rekenen een klustarief van € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 doorrekenen. Wilt u uw verhuizing op zaterdag of na 18:00 inplannen? U betaalt dan een toeslag van 30% en op zondagen een toeslag van 75%.

Prijsberekening verhuizer

De totaalprijs berekenen wij aan de hand van meerdere factoren. Denk aan de grootte van de woning, eventuele obstakels op de route en de bereikbaarheid. Tevens kijken we of er trappen of liften aanwezig zijn. Tevens wordt in de prijs berekend of u zware of kwetsbare meubels vervoerd en of uw meubels gedemonteerd of gemonteerd moeten worden. Eenmaal alles op een rij, kunnen wij een eerlijke prijs voor uw verhuizing in Velp bieden.

Contact met verhuisbedrijf Nibon

Wilt u ook een zorgeloze en soepele verhuizing in Velp? Schakel dan de experts van verhuisbedrijf Nibon in. Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Wij komen dan spoedig bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neem contact op via:06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Uw verhuizing in Velp gebeurt soepel en snel door Nibon Verhuizingen.

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug