skip to Main Content

Verhuizing Wijchen

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Verhuizing in Wijchen snel geregeld door verhuisbedrijf Nibon

Wenst u hulp bij uw verhuizing in Wijchen? Schakel dan direct verhuisbedrijf Nibon in voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in verhuizingen en ontruimingen. U kunt dan ook rekenen op vele jaren ervaring. Wenst u te verhuizen, dan kan dit diverse redenen hebben. U gaat verhuizen naar een ander huurhuis, betreft een koophuis of gaat naar een verzorgingshuis. Onze professionals kunnen uw inboedel zorgvuldig en respectvol naar uw nieuwe woning verhuizen. Heeft u besloten welke spullen u wel en niet wilt behouden, dan maken wij een start met de verhuizing. Spullen die u niet meer wenst, zullen wij altijd naar een goede bestemming brengen. U kunt denken aan goede doelen, kringloopwinkels of de afvalverwerker als de spullen niet meer bruikbaar zijn.

Graag vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen gedurende uw verhuizing in Wijchen.

Werkzaamheden verhuisbedrijf

Gedurende uw verhuizing in Wijchen staan uw wensen bij ons voorop. Wij kunnen de zorg voor het gehele traject op ons nemen. Dit scheelt u heel wat stress. Wij brengen uw inboedel zorgvuldig naar de nieuwe plek van bestemming. Hierbij kunnen wij de huidige woning ook voor u schoonmaken, alsmede werkzaamheden of reparaties hieraan verrichten. Uw inboedel wordt altijd op een strategische wijze vervoerd, waarbij wij eerlijke prijzen hanteren. Met verborgen kosten wordt u dan ook niet opgezadeld.

Uw inboedel kunnen wij tevens geheel demonteren en inpakken, waarbij wij gebruik maken van gratis verhuisdozen. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en de eerste 60 km zijn vrij.

Verhuizing Wijchen

Maakt u de keuze voor Nibon Verhuizingen, dan komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt hierna binnen 24 uur een offerte van ons. Kies ook voor onze uitstekende service en kies voor de experts van Nibon Verhuizingen voor uw verhuizing in Wijchen.

Verhuisbedrijf Nibon helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Tarieven van verhuisbedrijf Nibon

Wij hanteren diverse tarieven voor uw verhuizing in Wijchen. Dit is geheel afhankelijk van wat uw wensen en keuzes zijn.

Kiest u voor een 21m3 vrachtwagen, dan gelden de volgende tarieven:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Verhuizing in Wijchen

Onze verhuiswagens beschikken over de nodige verpakkingsmaterialen, verhuisdekens en transportmiddelen. Onze verhuiswagen dient u voor minimaal 3 uur af te nemen. U kunt hierbij ook een grotere verhuiswagen of groter team inzetten. Ons klustarief is € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 hanteren. Indien u de wens heeft op zaterdag of na 18:00 uur te verhuizen, betaalt u een toeslag van 30%. Op zondag is de toeslag 75%.

Opbouw van onze tarieven

De exacte prijs voor de verhuizing wordt aan de hand van diverse factoren berekend. Wij bekijken de grootte van de inboedel, bekijken of er obstakels op de route liggen en de bereikbaarheid van de woning en nieuwe woning. Zijn er bijvoorbeeld liften of trappen aanwezig? De hoogte van de prijs hangt af van of u zware of kwetsbare meubels wenst te verhuizen en tot hoeverre wij uw meubels demonteren en monteren. Als we alles op een rijtje hebben, maken wij een duidelijke en eerlijke prijs voor uw verhuizing in Wijchen.

Schakel ons in voor uw verhuizing in Wijchen

Wilt u ook een geheel ontzorgde verhuizing in Wijchen? Kies dan voor de professionals van verhuisbedrijf Nibon. Wij ontzorgen u gedurende het hele traject. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij snel bij u langs kunnen komen voor een intakegesprek. Bel:
06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Uw verhuizing in Wijchen regelt Nibon Verhuizingen op een optimale wijze!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug