skip to Main Content

Verhuizing Nijmegen

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Uw verhuizing in Nijmegen snel geregeld

Wilt u een verhuizing in Nijmegen laten plaatsvinden en wenst u hulp van ons verhuisbedrijf? Schakel verhuisbedrijf Nibon in voor een snelle, zorgvuldige verplaatsing van uw inboedel. Wij zijn gespecialiseerd in zowel verhuizingen als ontruimingen. Wenst u een verhuizing te laten plaatsvinden, dan kan dit diverse redenen hebben. U betrekt een ander huurhuis, u heeft een huis gekocht of misschien verhuist u naar een verzorgingshuis. De experts van verhuisbedrijf Nibon verhuizen uw inboedel altijd op een respectvolle wijze. Heeft u eenmaal besloten welke spullen u wel of niet wenst te behouden, dan beginnen wij met onze werkzaamheden. Goederen die u niet wenst te behouden, worden door ons altijd naar een goede bestemming gebracht. Zo brengen wij deze naar goede doelen, kringloopwinkels, of indien niet meer bruikbaar naar de afvalverwerker. Graag vertellen wij u meer over onze werkzaamheden gedurende uw verhuizing in Nijmegen.

Verhuizing Nijmegen

Werkwijze ons verhuisbedrijf

Tijdens uw verhuizing in Nijmegen staan uw wensen bij ons centraal. Wij kunnen hierbij het gehele traject verzorgen, zodat u straks nergens meer naar om hoeft te kijken. Zo kunnen wij uw inboedel inpakken en zorgvuldig verhuizen naar de nieuwe bestemming. Uw oude woning kunnen wij hierbij schoonmaken, waarbij het ook mogelijk is om reparaties of onderhoudswerkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Onze vakmensen zullen uw inboedel altijd snel en efficiënt vervoeren.

Wij hanteren hierbij eerlijke en duidelijke prijzen. Zo wordt u straks niet opgezadeld met onverwachte kosten. Uw inboedel wordt voor u gedemonteerd en ingepakt, waarbij wij gratis verhuisdozen gebruiken.

U betaalt bij ons geen voorrijkosten. De eerste 60 km zijn geheel vrij. Gaat u in zee met Nibon Verhuizingen, dan zullen wij voorafgaand kosteloos bij u langskomen om de voorbereidingen voor uw verhuizing in Nijmegen met u te bespreken. Nadien kunt u rekenen op een offerte binnen 24 uur. Kies ook voor de beste service en schakel onze experts in voor uw verhuizing in Nijmegen.

Verhuisbedrijf Nibon helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Kosten verhuizing in Nijmegen

Elke verhuizing is weer anders en iedereen heeft weer andere wensen voor de hoeveelheid en type hulp bij verhuizen. Om deze reden komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Wilt u bijvoorbeeld alleen de grote meubelstukken verhuizen of wilt u een verhuizing inclusief inpakken, demonteren en monteren. Er is van alles mogelijk en daarom is het lastig om vooraf een prijs te bepalen. Bij het opstellen van een verhuizing offerte wordt er naar meerdere dingen gekeken, zoals: type woning, hoeveelheid kwetsbare spullen, bereikbaarheid, etc.

Na de acceptatie van de offerte komen wij ruim van te voren de verhuisdozen en inpakmaterialen bezorgen. Nadat we u geholpen hebben met de verhuizing komen wij uiteindelijk de verhuisdozen weer op uw nieuwe adres ophalen. Voor, na en tijdens de verhuizing communiceren we duidelijk met elkaar en is er altijd ruimte voor flexibiliteit.

Verhuizing in Nijmegen

Onze verhuiswagens hebben allemaal verhuisdekens, transportmiddelen en verpakkingsmaterialen. Deze wagens dient u voor minimaal 3 uur af te nemen. Ook kunt u kiezen voor een groter team of voor het inschakelen van een grotere verhuiswagen.
Het klustarief is bij ons vastgesteld op € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 per uur rekenen. Wenst u te verhuizen op zaterdag of na 18:00, dan betaalt u een toeslag van 30%. Op de zondag is deze toeslag 75%.

Ook doe-het-zelf verhuizingen

Beschikt u zelf over sterke handen of heeft u al familie of vrienden ingeschakeld die u helpen bij uw verhuizing in Nijmegen? Onze doe-het-zelf verhuizing is een ware uitkomst als u zelf over hulp bij het dragen beschikt, maar wel hulp nodig heeft bij de coördinatie van het verplaatsen van uw inboedel. Wij zorgen voor een verhuiswagen, een ervaren verhuizer en het benodigde materiaal. Dit is een veel efficiëntere manier van verhuizen dan wanneer u zelf een busje en dozen moet regelen. Het overbrengen van meubels en goederen vindt immers niet iedere dag plaats. Als verhuisbedrijf zijn wij dagelijks bezig met verhuizingen. Ons vakmanschap passen wij graag toe door uw verhuizing tot in de puntjes te regelen. Wij benutten de ruimte bij het inladen van uw inboedel optimaal. Met onze doe-het-zelf verhuizing kunt u veel tijd besparen, evenals kosten en bent u een stuk voordeliger uit! Wij zijn u graag van dienst bij uw verhuizing in Nijmegen.

Zo bepalen wij de tarieven

De exacte prijs van uw verhuizing wordt berekend aan de hand van meerdere factoren. We bekijken wat de grootte is van uw inboedel, wat de bereikbaarheid van uw nieuwe woonlocatie is en of deze zich op loopafstand bevindt. Ook bekijken we of er obstakels op de route liggen en of er trappen of liften aanwezig zijn in uw huidige en toekomstige woning. De prijs is mede afhankelijk van of u zware of kwetsbare meubels wenst te vervoeren en hoeveel montage en demontage er aan de meubels dient te worden verricht. Nadat wij dit allemaal in kaart hebben gebracht, komen wij tot een eerlijke prijsberekening voor uw verhuizing in Nijmegen.

Contact opnemen met verhuisbedrijf Nibon

Wilt u ook zorgeloos verhuizen? Schakel dan de professionals van Nibon Verhuizingen in voor uw verhuizing in Nijmegen. Ga voor gemak, laat u geheel ontzorgen en neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen dan spoedig bij u langs om uw wensen door te nemen.

Bel ons via: 06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Met verhuisbedrijf Nibon bent u verzekerd van een goed geregelde verhuizing in Nijmegen!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug