skip to Main Content

Verhuizing Arnhem

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Snel en zorgvuldig verhuizen in Arnhem

Staat er een verhuizing in Arnhem op de planning en wenst u hulp van een verhuisbedrijf? Schakel direct verhuisbedrijf Nibon in voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen en ontruimingen. Wij beschikken dan ook over vele jaren ervaring hierin. Als u gaat verhuizen, dan kan dit om verschillende redenen zijn. Misschien verhuist u naar een nieuw huurhuis of gaat u een koophuis betrekken. Het kan ook zijn dat u een verzorgingshuis betrekt. De professionals van ons verhuisbedrijf zullen uw inboedel altijd met respect en de nodige zorgvuldigheid verhuizen. Nadat u besloten heeft of u bepaalde spullen wel of niet wilt behouden, wordt er een start gemaakt met de werkzaamheden. Spullen die u niet wenst te behouden, worden altijd naar een goede bestemming gebracht. U kunt hierbij denken aan kringloopwinkels, goede doelen, of de afvalverwerker wanneer goederen niet meer bruikbaar zijn. Wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden die wij verrichten bij uw verhuizing in Arnhem.

Verhuisbedrijf Nibon helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Verhuizing Arnhem

Zo gaat verhuisbedrijf Nibon te werk bij uw verhuizing

Bij uw verhuizing in Arnhem staan uw wensen centraal. Wij kunnen u tijdens het gehele traject ontzorgen. U hoeft hierdoor nergens meer naar om te kijken. Uw inboedel wordt zorgvuldig ingepakt en naar de nieuwe plek van bestemming gebracht.

De oude woning kunnen wij hierbij schoonmaken en daarnaast reparaties of onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. U kunt erop rekenen dat onze vakmensen uw inboedel altijd met de grootste efficiëntie vervoeren.

Heldere tarieven van ons verhuisbedrijf

Wij hanteren altijd duidelijke en eerlijke prijzen. Dit zorgt ervoor dat u straks niet wordt opgezadeld met onverwachte kosten. Wij kunnen uw inboedel tevens demonteren en inpakken, waarbij wij gebruikmaken van gratis verhuisdozen. Bij ons hoeft u geen voorrijkosten te betalen en de eerste 60 km zijn vrij. Indien u de keuze maakt voor Nibon Verhuizingen, komen wij voorafgaand kosteloos bij u langs om de voorbereidingen en mogelijkheden te bespreken. Hierna zult u binnen 24 uur een offerte van ons ontvangen. Maak ook de keuze voor de beste service en schakel onze experts in voor uw verhuizing in Arnhem.

Kosten verhuizing in Arnhem

Elke verhuizing is weer anders en iedereen heeft weer andere wensen voor de hoeveelheid en type hulp bij verhuizen. Om deze reden komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Wilt u bijvoorbeeld alleen de grote meubelstukken verhuizen of wilt u een verhuizing inclusief inpakken, demonteren en monteren. Er is van alles mogelijk en daarom is het lastig om vooraf een prijs te bepalen. Bij het opstellen van een verhuizing offerte wordt er naar meerdere dingen gekeken, zoals: type woning, hoeveelheid kwetsbare spullen, bereikbaarheid, etc.

Na de acceptatie van de offerte komen wij ruim van te voren de verhuisdozen en inpakmaterialen bezorgen. Nadat we u geholpen hebben met de verhuizing komen wij uiteindelijk de verhuisdozen weer op uw nieuwe adres ophalen. Voor, na en tijdens de verhuizing communiceren we duidelijk met elkaar en is er altijd ruimte voor flexibiliteit.

Verhuizing in Arnhem

Prijsbepaling ons verhuisbedrijf

Wij berekenen de exacte prijs van uw verhuizing aan de hand van verschillende factoren. Zo bekijken wij hoe groot uw inboedel is, of uw nieuwe woonlocatie goed bereikbaar en op loopafstand is en of er obstakels op de route liggen. Ook bekijken wij of er trappen of liften aanwezig zijn in beide woningen. De hoogte van de prijs is mede afhankelijk van of u kwetsbare of zware meubels wenst te vervoeren en tot hoeverre er demontage en montage aan uw meubels verricht moet worden. Hebben wij dit eenmaal in kaart gebracht, dan stellen wij een eerlijke prijs vast voor uw verhuizing in Arnhem.

Onze doe-het-zelf verhuizing

Heeft u sterke handen of al hulp aan familie of vrienden gevraagd voor uw verhuizing in Arnhem? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen met onze doe-het-zelf verhuizing. Dit is een ware aanrader als u hulp heeft, maar nog wel assistentie wilt bij het coördineren van de verhuizing. Wij zorgen voor de materialen, een ervaren verhuizer en een verhuiswagen. Op deze manier kunt u efficiënter verhuizen dan wanneer u zelf moet zorgen voor dozen en een busje. U verhuist immers niet iedere dag. Wij zijn echter elke dag bezig met verhuizingen, waarbij wij onze kennis en kunde graag toepassen bij het tot in de puntjes regelen van uw verhuizing. Zo zullen wij de ruimte bij het inladen van uw inboedel optimaal benutten. U bespaart met onze doe-het-zelf verhuizing veel tijd en kosten, waardoor u een stuk voordeliger uit bent. Schakel ons daarom vandaag nog in voor uw verhuizing in Arnhem.

Contact opnemen met ons verhuisbedrijf

Wilt u ook geheel ontzorgd worden gedurende uw verhuizing in Arnhem? Maak dan de keuze voor de experts van verhuisbedrijf Nibon voor uw verhuizing. Kies dan voor het gemak van onze snelle en zorgvuldige verhuisservice.

Neemt u contact met ons op, dan komen wij spoedig bij u langs voor een vrijblijvend eerste gesprek. Bel ons via: 06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Uw verhuizing in Arnhem is op en top geregeld met de hulp van Nibon!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug