skip to Main Content

Seniorenverhuizing

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Uw seniorenverhuizing snel geregeld

Vindt er binnenkort een seniorenverhuizing plaats? Schakel verhuisbedrijf Nibon in om de inboedel snel te verhuizen. Wij zijn specialist in allerhande verhuizingen, zoals de seniorenverhuizing. Als u als senior gaat verhuizen, dan kan dit diverse redenen hebben. Zo kan het zijn dat u naar een aanleunwoning of verzorgingshuis verhuist. Onze professionals staan dan voor u klaar om uw inboedel op een respectvolle en zorgvuldige wijze te verplaatsen. Nadat u heeft bepaald welke spullen u wel en niet wenst te behouden, beginnen wij met de verhuizing. Wij zorgen er hierbij altijd voor dat de goederen die u niet wenst te behouden een goede bestemming krijgen. Denk aan goede doelen of kringloopwinkels. Wij vertellen u graag wat wij gedurende de seniorenverhuizing voor u kunnen betekenen.

Speciaal voor 50 plus

Wij zijn trots op onze samenwerking met Van50plusVoor50plus.nl.

van50plusvoor50plus.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuizer? Neem dan contact op met Nibon Verhuizingen!

Werkwijze tijdens de seniorenverhuizing

U ontzorgen staat centraal gedurende uw seniorenverhuizing. Dit betekent dat wij de zorg voor het gehele traject op ons nemen. Denk aan het verhuizen van de inboedel naar de nieuwe bestemming en het schoonmaken van uw huidige woning. Onze vakmensen zijn in staat om uw inboedel op een snelle, respectvolle en efficiënte wijze te verhuizen. Hierbij hanteren we heldere prijzen en wordt u niet opgezadeld met verborgen kosten.

Uw goederen kunnen wij demonteren en inpakken, waarbij wij gratis verhuisdozen meenemen. Bij ons hoeft u geen voorrijkosten te betalen en de eerste 60 km van de verhuizing zijn geheel vrij.

Kiest u voor Nibon Verhuizing dan komen wij kosteloos bij u langs om de voorbereidingen voor uw verhuizing te bespreken. Nadien zult u binnen 24 uur een offerte van ons ontvangen. Tijdens uw seniorenverhuizing kunt u altijd rekenen op de beste service.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Kosten seniorverhuizing

Elke verhuizing is weer anders en iedereen heeft weer andere wensen voor de hoeveelheid en type hulp bij verhuizen. Om deze reden komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Wilt u bijvoorbeeld alleen de grote meubelstukken verhuizen of wilt u een verhuizing inclusief inpakken, demonteren en monteren. Er is van alles mogelijk en daarom is het lastig om vooraf een prijs te bepalen. Bij het opstellen van een verhuizing offerte wordt er naar meerdere dingen gekeken, zoals: type woning, hoeveelheid kwetsbare spullen, bereikbaarheid, etc.

Na de acceptatie van de offerte komen wij ruim van te voren de verhuisdozen en inpakmaterialen bezorgen. Nadat we u geholpen hebben met de verhuizing komen wij uiteindelijk de verhuisdozen weer op uw nieuwe adres ophalen. Voor, na en tijdens de verhuizing communiceren we duidelijk met elkaar en is er altijd ruimte voor flexibiliteit.

Nibon Verhuizingen

Goed om te weten, is dat onze verhuiswagens de beschikking hebben over verpakkingsmaterialen, transportmiddelen en verhuisdekens. U dient deze voor minimaal 3 uur af te nemen. Tevens kunt u de keuze maken voor een groter team of een grotere verhuiswagen. Het klustarief dat wij hanteren betreft € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 per uur hanteren. Indien de verhuizing zaterdag of na 18:00 uur plaatsvindt, dient u een toeslag te betalen van 30%. Op zondagen is deze toeslag 75%.

Zo bepalen wij de tarieven

De prijs van een seniorenverhuizing is afhankelijk van diverse factoren. Zo bekijken wij de grootte van de inboedel, de bereikbaarheid van de nieuwe woonlocatie en of deze op loopafstand ligt. Ook gaan we na of er trappen of liften aanwezig zijn en of er obstakels op de route zijn. Als laatste bekijken wij of u zware of kwetsbare meubels wenst te verhuizen en hoeveel montage en demontage er aan de meubels verricht dient te worden. Via deze wijze stellen wij uiteindelijk een eerlijke prijs vast voor uw seniorenverhuizing.

Zet Nibon Verhuizingen in voor uw verhuizing

Wenst u ook een geheel verzorgde seniorenverhuizing? Schakel dan direct de experts van verhuisbedrijf Nibon in voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Neemt u contact met ons op, dan komen wij spoedig bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Bel ons vandaag nog via: 06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Uw seniorenverhuizing ligt in de juiste handen bij Nibon Verhuizingen!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug