skip to Main Content

Verhuizing Beuningen

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Uw verhuizing in Beuningen snel voor elkaar

Hulp gewenst bij uw verhuizing in Beuningen? Bel direct verhuisbedrijf Nibon in voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen, alsmede ontruimingen. Wij beschikken over jarenlange ervaring in ons vak. Als u gaat verhuizen, dan kan dit verschillende redenen hebben. U verhuist naar een nieuw huurhuis, heeft een huis gekocht of betrekt een verzorgingshuis. Onze vakmensen verhuizen uw inboedel zorgvuldig en snel naar uw nieuwe woning. Heeft u eenmaal gekozen welke spullen u wel of niet wilt behouden, dan kunnen wij snel starten met de verhuizing. Wij kunnen spullen die u niet meer wenst naar een betere bestemming brengen, zoals kringloopwinkels, goede doelen of de afvalverwerker. Laatstgenoemde gebeurt indien de spullen niet meer bruikbaar zijn.

Wij vertellen u graag wat ons verhuisbedrijf bij uw verhuizing in Beuningen voor u kunnen betekenen.

De werkzaamheden van ons verhuisbedrijf

Uw wensen staan bij ons centraal bij uw verhuizing in Beuningen. Wij kunnen het gehele traject hierbij verzorgen. Uw inboedel wordt altijd zorgvuldig naar uw nieuwe bestemming gebracht. Wij maken de oude woning, indien gewenst, schoon en verrichten ook reparaties of andere werkzaamheden. Uw inboedel vervoeren wij altijd op een strategische wijze. Hiervoor hanteren wij enkel eerlijke prijzen.

Wij zadelen u dan ook niet op met extra kosten. Wij kunnen uw inboedel demonteren en voor u inpakken in de gratis verhuisdozen die wij leveren. Voorrijkosten hoeft u bij ons niet te betalen en de eerste 60 km zijn vrij.

Verhuizing in Beuningen

Kiest u voor onze verhuisservice, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Binnen 24 uur ontvangt u dan een offerte. Maak ook de keuze voor onze uitstekende verhuisservice voor uw verhuizing in Beuningen en schakel verhuisbedrijf Nibon in.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

verhuizing in wijchen

Kosten verhuizing in Beuningen

Elke verhuizing is weer anders en iedereen heeft weer andere wensen voor de hoeveelheid en type hulp bij verhuizen. Om deze reden komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Wilt u bijvoorbeeld alleen de grote meubelstukken verhuizen of wilt u een verhuizing inclusief inpakken, demonteren en monteren. Er is van alles mogelijk en daarom is het lastig om vooraf een prijs te bepalen. Bij het opstellen van een verhuizing offerte wordt er naar meerdere dingen gekeken, zoals: type woning, hoeveelheid kwetsbare spullen, bereikbaarheid, etc.

Na de acceptatie van de offerte komen wij ruim van te voren de verhuisdozen en inpakmaterialen bezorgen. Nadat we u geholpen hebben met de verhuizing komen wij uiteindelijk de verhuisdozen weer op uw nieuwe adres ophalen. Voor, na en tijdens de verhuizing communiceren we duidelijk met elkaar en is er altijd ruimte voor flexibiliteit.

Al onze verhuiswagens bevatten verhuisdekens, verpakkingsmaterialen en transportmiddelen. Deze dient u voor minimaal 3 uur af te nemen. U heeft tevens de keuze uit een groter team of een grotere verhuiswagen. Wij hanteren een klustarief van € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 hebben vastgesteld.

Verhuist u het liefst op zaterdag of na 18:00 uur? Dan betaalt u een toeslag van 30%. Op zondag geldt er een toeslag van 75%. De gehele prijs berekenen wij aan de hand van verschillende factoren. Dit betreft de grootte van de inboedel, of er obstakels op de route zijn en hoe goed de woning bereikbaar is. Ook bekijken we of er trappen of liften aanwezig zijn. Tevens kijken we of u kwetsbare of zware meubels verhuist en tot hoeverre wij uw meubels dienen te demonteren en monteren. Eenmaal alles in kaart gebracht, kunnen wij een eerlijke prijs voor uw verhuizing in Beuningen vaststellen.

Contact opnemen met ons verhuisbedrijf

Wilt u ook zorgeloos en snel verhuizen? Laat uw verhuizing in Beuningen dan verzorgen door verhuisbedrijf Nibon. Neem vandaag nog contact met ons op. Spoedig komen wij dan bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden door te spreken. Bel:
06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Uw verhuizing in Beuningen is op en top geregeld met de hulp van Nibon Verhuizingen!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug