skip to Main Content

Verhuizing Ede

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Snelste service bij uw verhuizing in of naar Ede

Een verhuizing in of naar Ede in het vooruitzicht? Bel verhuisbedrijf Nibon voor een snelle en vakkundige verhuizing. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in verhuizingen en ontruimingen. Als u van plan bent te verhuizen, dan kan dit vele redenen hebben. Wat de reden ook is, onze professionals verhuizen uw inboedel snel naar uw nieuwe woonlocatie. U bepaalt vooraf wat u wel of niet wenst te behouden, waarna een begin wordt gemaakt met de verhuizing. Goederen die u niet meer wilt behouden, brengen wij naar goede doelen, kringloopwinkels of de afvalverwerker. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij uw verhuizing in Ede? Hieronder leggen wij u meer uit over onze werkwijze.

Verhuizing Ede

Wat wij doen bij uw verhuizing

Tijdens uw verhuizing in Ede staan uw wensen voorop. Als verhuisbedrijf kunnen wij u indien nodig geheel ontzorgen. Zo kunnen wij niet enkel uw inboedel snel naar uw nieuwe woning vervoeren, maar uw oude woning ook bezemschoon achterlaten, evenals reparaties verrichten. Voorafgaand wordt de prijs vastgesteld, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De inboedel kan geheel worden gedemonteerd en worden ingepakt door onze professionals. Dit in onze gratis meegeleverde verhuisdozen. U betaalt geen voorrijkosten en de eerste 60 km zijn vrij. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak met ons, zodat wij bij u langskomen om uw wensen te evalueren. Binnen 24 uur ligt er dan al een offerte op uw deurmat. Laat u ook geheel ontzorgen gedurende uw verhuizing in Ede en kies voor het gemak van Nibon Verhuizingen.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Opties en tarieven verhuisbedrijf Nibon

Wij bieden diverse opties en prijzen aan voor uw verhuizing in Ede. De kosten hangen geheel af van de door u gekozen opties. Bij een keuze voor een 21m3 vrachtwagen, zijn de volgende tarieven van kracht:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

verhuizing in Ede

Onze verhuiswagens zijn voorzien van verhuisdekens, transportmiddelen en andere benodigdheden. Wenst u een groter team in te schakelen of een grotere verhuiswagen? Ook dat is een optie. Ons klustarief betreft € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 rekenen. Bij verhuizingen op zaterdagen of na 18:00 uur geldt een toeslag van 30%. Op de zondag is deze toeslag 75%.

De prijs voor uw verhuizing berekenen wij aan de hand van tal van factoren. De bereikbaarheid van uw woning, obstakels op de route en de aanwezigheid van trappen of liften. Ook willen wij weten of u zware of kwetsbare meubels verhuist. Dit is van belang om te weten om tot een eerlijke prijs te komen. Met al deze informatie kunnen wij voor uw verhuizing in Ede snel een eerlijke prijsberekening maken.

Contact met verhuizer Nibon

Wilt u ook de hulp van experts inschakelen voor uw verhuizing in of naar Ede? Bel dan vandaag nog naar verhuisbedrijf Nibon voor uw volledige verzorgde verhuizing. Wij komen dan snel ter plaatse om de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt ons bellen via: 06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Kies voor een volledige ontzorging bij uw verhuizing in Ede en schakel Nibon Verhuizingen in!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug