skip to Main Content

Over ons

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Nibon Verhuizingen

Nibon verhuizingen verzorgt al sinds 2015 verhuizingen voor particulieren. Daarnaast kunnen ook bedrijven bij ons terecht. Elke woning of kantoor is anders, daarom nemen we geen opdrachten aan voordat we bij u langs zijn geweest, geheel vrijblijvend.

Wij beschikken over alle middelen om de verhuizing goed te laten verlopen, compleet met liftservice, verhuiswagen, verhuisdozen, montageservice, inpakservice en klusservice. Door de samenwerking met andere verhuisbedrijven zij wij altijd in staat om voor u een een voordelig, goed organiseerde verhuizing naar uw wens aan te bieden.

Wij werken samen met

Verhuislift Plus

over nibon verhuizingen

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

verhuizing naar wens met nibon verhuizingen

Onze verhuisservice naar uw wens

Nibon verhuizingen draagt uw zorgen die bij de verhuizing komen. Wij staan klaar om u van een goed advies te voorzien, met als doel dat wij de verhuizing volledig en goed uit kunnen voeren. Daarnaast bieden wij een gratis verhuisdozen service aan. Ruim voor uw verhuizing komen wij dozen, inpakpapier en materialen bezorgen, zodat u uw verhuizing goed kan voorbereiden.

Na de verhuizing komen wij de verhuisdozen dan weer ophalen bij uw nieuwe adres. Wij werken alleen samen met betrouwbare, vakbekwame verhuizers. Natuurlijk zijn uw spullen goed verzekerd. U kunt verwachten dat wij er alles aan doen om uw verhuizing goed georganiseerd en vlekkeloos te laten verlopen.

Een verhuizing bij u in de regio

Wij verzorgen particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen en ontruimingen. Onze werkzaamheden bieden wij in vele steden aan, zoals:
heel omgeving NijmegenArnhemOssWijchen, Uden, Beuningen, Elst, Velp, Wageningen, Uden, Zevenaar en Ede. Of het nu om een klein of groot appartement, woonhuis of bedrijfspand gaat, wij zorgen voor een vlotte en comfortabele verhuizing!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug