skip to Main Content

Woningontruiming

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Woningontruiming verzorgd op een professionele wijze

Dient er een woningontruiming plaats te vinden? Nibon verhuizingen verzorgt de ontruiming op een professionele wijze. Wij zijn een specialist in zowel verhuizen als ontruimen. Een woningontruiming kan diverse oorzaken hebben, zoals een overlijden. Of misschien dient u zelf uw woning te ontruimen en bent u hiertoe niet in staat. Het is dan prettig te weten dat onze professionals voor u klaar staan en op een respectvolle wijze met de inboedel omgaan. Nadat u zelf uw waardevolle spullen of spullen met een emotionele waarde heeft uitgezocht, wordt gestart met de ontruiming. Hierbij wordt altijd gezorgd voor een goede bestemming van de inboedel, zoals goede doelen of kringloopwinkels. Wij vertellen u graag meer over wat wij tijdens een woningontruiming voor u kunnen betekenen.

Woningontruiming Ontruiming

Werkwijze tijdens de woningontruiming

Gedurende de woningontruiming staat het ontzorgen van u bij ons op de eerste plaats. Wij dragen zorg voor het gehele traject. Denk aan het afvoeren van de inboedel en het schoonmaken van de woning. Onze vakmensen ontruimen de woning snel, efficiënt en op een respectvolle wijze. Wij hanteren hierbij heldere prijzen en zadelen u niet op met verborgen kosten. Wij kunnen de goederen inpakken en demonteren, waarbij u zelfs gratis verhuisdozen krijgt. U betaalt bij ons geen voorrijkosten. De eerste 60 km zijn geheel vrij. Besluit u de keuze voor Nibon Verhuizingen te maken, dan bieden wij u gratis de voorbespreking van de verhuizing aan u aan. Hierna ontvangt u binnen 24 uur een offerte.
Wij bieden de beste service en complete ontzorging tijdens de woningontruiming.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Tarieven van een ontruiming

Voor de woningontruiming hanteren wij verschillende tarieven op basis van uw wensen.
Indien u de keuze maakt voor een 21m3 vrachtwagen, dan zijn de tarieven:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

Nibon Verhuizingen Woningontruiming

Wist u dat al onze verhuiswagens uitgerust zijn met verhuisdekens, verpakkingsmaterialen en transportmiddelen? Wel zo makkelijk. De minimale afname voor een opdracht is 3 uur. Ook kunt u kiezen voor een grotere verhuiswagen of groter team. Het klustarief dat wij hanteren is € 45,00 per uur en wij hanteren een inpaktarief van € 45,00 per uur. Vindt de ontruiming op zaterdag of na 18:00 plaats? Dan betaalt u een toeslag van 30%. Voor de zondag geldt een toeslag van 75%. De prijs van de ontruiming is afhankelijk van diverse factoren. Wij bekijken onder andere de grootte van de inboedel en de bereikbaarheid van de nieuwe locatie van uw woning. Ligt deze op loopafstand? Zijn er trappen of liften? Of obstakels op de route? Ook wordt gekeken of u kwetsbare meubels of zware goederen bezit, evenals de demontage en montage die er aan de meubels verricht dient te worden. Zo stellen wij uiteindelijk een eerlijke doch scherpe prijs vast van de woningontruiming.

Zet Nibon Verhuizingen in voor de woningontruiming

Wilt u ook geheel ontzorgd worden tijdens de woningontruiming en nergens meer naar om hoeven kijken? Zet dan de experts van Nibon Verhuizingen in. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij snel bij u langs om de voorbereidingen door te spreken. U kunt contact met ons opnemen via: 06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Uw woningontruiming ligt in de juiste handen bij de experts van Nibon Verhuizingen!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug