skip to Main Content

Verhuizing Oss

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Snelste service bij uw verhuizing in Oss

U heeft hulp nodig bij uw verhuizing in Oss? Bel direct verhuisbedrijf Nibon voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Ons bedrijf heeft met de jaren veel ervaring opgedaan in verhuizingen en ontruimingen. Waar u ook naartoe verhuist, onze experts kunnen uw inboedel snel naar uw nieuwe woning vervoeren. Wat u wel of niet wenst te behouden, bepaalt u vooraf geheel zelf, waarna wij beginnen met de verhuizing. Wat u niet meer wenst te behouden, wordt naar kringloopwinkels, goede doelen of de afvalverwerker vervoerd.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij uw verhuizing in Oss? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Wat doen wij bij uw verhuizing in Oss?

Bij uw verhuizing in Oss houden wij rekening met uw wensen. Mocht dat nodig zijn, dan kunnen wij u geheel ontzorgen. Wij verhuizen niet alleen uw inboedel zorgvuldig en snel naar uw nieuwe woning, maar kunnen uw oude woning bezemschoon opleveren en reparaties uitvoeren. Wij stellen de prijs vooraf vast, zodat u straks niet voor onverwachte kosten komt te staan. De inboedel kan geheel gedemonteerd worden door onze experts en worden ingepakt in onze gratis verhuisdozen. Bij ons betaalt u geen voorrijkosten en de eerste 60 km zijn van ons. Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij vrijblijvend bij u langs kunnen komen om uw wensen door te nemen. U zult hierna binnen 24 uur een offerte ontvangen. Ga voor gemak en een volledige ontzorging en kies voor onze professionals voor uw verhuizing in Oss.

Verhuizing in Oss

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Verhuizing Oss

Prijslijst en opties

Wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden voor uw verhuizing in Oss. Wat u betaalt, hangt echter geheel af van de opties die u kiest. Maakt u de keuze voor een 21m3 vrachtwagen, dan betaalt u:

  • 1 verhuizer met 21m3 vrachtwagen voor € 80,00 per uur
  • 2 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 120,00 per uur
  • 3 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 160,00 per uur
  • 4 verhuizers met 21m3 vrachtwagen voor € 200,00 per uur

En, wist u dat onze verhuiswagens ook over de benodigde transportmiddelen, verhuisdekens en verpakkingsmiddelen beschikken? U heeft tevens de keuze uit een groter team of een grotere verhuiswagen. Ons klustarief betreft € 45,00 per uur, waarbij wij een inpaktarief van € 45,00 rekenen. Bij een verhuizing op zaterdag of na 18:00 uur, komt er een toeslag van 30% bovenop. Op de zondag geldt er een toeslag van 75%. Uw totaalprijs berekenen wij aan de hand van diverse factoren.

Tot hoeverre is uw woning bereikbaar en zijn er obstakels op de route? Zijn er trappen of liften aanwezig in het pand? En wilt u zware of kwetsbare meubels verhuizen? Al deze informatie is van belang om een eerlijke prijs vast te stellen. Eenmaal alles in kaart, wordt de prijsberekening voor uw verhuizing in Oss door onze professionals gemaakt.

Contact met Verhuisbedrijf Nibo

Wenst u onze experts in te schakelen voor uw verhuizing in Oss? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat u geheel ontzorgen. Wij komen dan spoedig bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken. U kunt contact met ons op te nemen via het nummer: 06-81275731 of mail ons middels info@nibonverhuizingen.nl. Laat u ook ontzorgen en kies voor een verhuizing in Oss door Nibon Verhuizingen!

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug