skip to Main Content
Hoe Lang Duurt Een Verhuizing?

Hoe lang duurt een verhuizing?

Hoe lang heeft u nodig om te verhuizen?

Voordat u aan de verhuizing begint, is het fijn om een inschatting te hebben van hoe lang u bezig zult zijn met verhuizen. Hoe lang een verhuizing duurt, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de afstand die afgelegd moet worden of de omvang van de inboedel. Zo zal de verhuizing van een klein appartement dicht bij de nieuwe woning sneller gaan dan de inboedel van een vrijstaand huis op een uur rijden. Toch zullen wij in dit artikel een inschatting proberen te geven van hoe lang een verhuizing duurt.

Particuliere verhuizing

Hoe veel tijd bent u gemiddeld kwijt?

Hoe lang een verhuizing duurt, hangt van veel aspecten af. Vaak zult u hier minimaal 6 tot 10 uur voor moeten uittrekken. Ook komen er natuurlijk veel voorbereidingen bij kijken. De dozen pakken zichzelf namelijk niet in! Vaak kost dit meer tijd dan het verhuizen zelf. Ook dit is afhankelijk van verschillende factoren, maar u heeft gemiddeld een paar dagen nodig om alles voor te bereiden.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Hoe bespaar je tijd tijdens het verhuizen?

Verhuizen is een spannende, maar vaak stressvolle periode. Nibon Verhuizingen helpt u daarom graag comfortabel en zorgeloos verhuizen. Wij verzorgen de totale verplaatsing van uw inboedel. Dit betreft eveneens het inpakken en demonteren van uw goederen. Hierbij krijgt u zelfs gratis verhuisdozen. Wij hanteren bij Nibon Verhuizingen de minimale afname van 3 uur omdat wij in de praktijk merken dat dit voor ons minimaal nodig is om te verhuizen.

Nibon Verhuizingen

Voordelen van Nibon

Als u ons voor uw verhuizing een verhuisbedrijf inschakelt, weet u zeker dat al uw spullen zorgvuldig en snel worden verhuisd. Kies voor ons als uw verhuizer en u kunt rekenen op de volgende voordelen:

  • Geen voorrijkosten: eerste 60 km vrij
  • Nette, respectvolle verhuizers
  • Scherpe prijzen zonder verborgen kosten
  • Gratis verhuisdozen in diverse maten

Schakel Nibon Verhuizingen in voor uw verhuizing

Wilt u ook een compleet verzorgde snelle verhuizing laten uitvoeren? Schakel dan de professionals van Nibon Verhuizingen in. Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, bieden wij u gratis een voorbespreking van de verhuizing aan. Daarna kunt u binnen 24 uur een offerte verwachten. Wij ontzorgen u niet alleen, maar wij staan ook voor een snelle en kwalitatieve service! Neem vandaag nog contact met ons op via: 06-81275731</a of mail ons via info@nibonverhuizingen.nl.

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug