skip to Main Content
Verhuizen Naar Een Andere Gemeente: Waar Moet U Op Letten?

Verhuizen naar een andere gemeente: waar moet u op letten?

Tips bij het verhuizen naar een andere gemeente

Gaat u verhuizen naar een andere gemeente? Er verandert dan veel voor u. De afstand van uw woning tot uw werk verandert, net als de afstand tot familie, vrienden en kennissen. U komt terecht in een compleet nieuwe leefomgeving. Dit is opwindend, maar misschien ook wel een beetje spannend. Daarnaast moet er ook nog van alles geregeld worden als u gaat verhuizen naar een andere gemeente. Nibon Verhuizingen geeft u daarom graag een aantal handige tips, zodat uw verhuizing soepel verloopt.

checklist voor verhuizen naar andere gemeente

Maak gebruik van onze checklist

Bij het verhuizen naar een andere gemeente komt nogal wat kijken. Wij hebben een handige checklist voor u opgesteld, zodat u precies weet waar u op moet letten. Denk dus aan het volgende als u gaat verhuizen naar een andere gemeente:

  • Geef uw adreswijziging door aan uw bank, gemeente en andere instanties waarbij dit van belang is. Dit kan vaak eenvoudig online.
  • Regel een nieuwe huisarts, tandarts en apotheek in de gemeente waar u gaat wonen.
  • Zorg ervoor dat uw gas, water en licht op tijd geregeld is, zodat u niet zonder zit wanneer u uw nieuwe woning betrekt. Hetzelfde geldt voor telefoon, internet en tv. Sluit op tijd een abonnement af. Vergelijk verschillende aanbieders en kies voor u de beste optie.
  • Sluit de juiste verzekeringen af. Denk aan een inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering. Als u gaat verhuizen naar een andere gemeente is het van groot belang dat u correct verzekerd bent.
  • In Nederland zijn meerdere waterbedrijven actief. Als u gaat verhuizen naar een andere gemeente, kan het zijn dat u moet wisselen van waterbedrijf. Meld u in dit geval af bij het oude waterbedrijf en meld u aan bij het waterbedrijf dat actief is in uw nieuwe woonplaats.
  • Schakel een verhuisservice is wanneer u niet over de mogelijkheden of middelen beschikt om zelf uw verhuizing te verzorgen. Of natuurlijk wanneer u hier ondersteuning bij wilt. Nibon Verhuizingen zorgt voor een snelle en zorgvuldige verplaatsing van uw inboedel.

Nibon Verhuizingen helpt u comfortabel & zorgeloos verhuizen

Soepele verhuizing naar andere gemeente

Verhuizen naar een nieuwe gemeente kan stressvol zijn. Wij kunnen u het gehele traject van uw verhuizing voor u verzorgen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo zorgen we ervoor dat uw inboedel wordt ingepakt en zorgvuldig naar uw nieuwe bestemming wordt verhuisd. We maken uw oude woning schoon en kunnen reparaties en onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. En dat allemaal voor eerlijke en duidelijke prijzen! Dankzij onze verhuisservice bent u verzekerd van een soepele verhuizing en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Nibon Verhuizingen

Voordelen van Nibon

Als u ons voor uw verhuizing een verhuisbedrijf inschakelt, weet u zeker dat al uw spullen zorgvuldig en snel worden verhuisd. Kies voor ons als uw verhuizer en u kunt rekenen op de volgende voordelen:

  • Geen voorrijkosten: eerste 60 km vrij
  • Nette, respectvolle verhuizers
  • Scherpe prijzen zonder verborgen kosten
  • Gratis verhuisdozen in diverse maten

Contact met Nibon Verhuizingen

Heeft u onze hulp nodig bij het verhuizen naar een andere gemeente? Neem vandaag nog contact met ons op via 06-81275731 of info@nibonverhuizingen.nl. Wij komen dan spoedig bij u langs om uw wensen door te nemen.

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Scherpe prijzen

Zonder verborgen kosten

Gratis verhuisdozen

Dozen in alle maten

Back To Top

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

ParticulierSeniorenBedrijfOntruiming

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Contact opnemen?

Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug